Yhteystiedot

Asun Helsingissä, mutta olen kotoisin Oulusta ja lähden mielelläni kuvaamaan minne vain matkakustannuksista sovittaessa.

Valokuvauksessani tärkeintä on ehdottomasti aito tunnelma ja haluan kertoa kuvillani tarinaa. Laita minulle sähköpostilla häidenne päivämäärä ja toiveet kuvauksen suhteen, niin mietitään kuvauskokonaisuus yhdessä!

annie.korhonen@mail.suomi.net

Hinnasto 

Hinnat sisältävät alv24%

Lokakuu – huhtikuu dokumentaariset hääkuvaukset -15%

Muotokuvaus
Tunnin kuvaus miljöössä, 5 huolellisesti käsiteltyä kuvaa
2OO€

Muotokuvaus 2
1,5h kuvaus miljöössä, 1O huolellisesti käsiteltyä kuvaa
3OO€

Lyhyt hääkuvaus 2h (esim. vihkiminen + potretit)
8O-12O käsiteltyä kuvaa
5OO€

Hääkuvaus 8h
Suunnittelupalaveri Helsingissä tai puhelimitse
4OO-6OO käsiteltyä kuvaa
15OO€

Hääkuvaus 1Oh
Suunnittelupalaveri Helsingissä tai puhelimitse
6OO-8OO käsiteltyä kuvaa
17OO€

Hääkuvaus 12h
Suunnittelupalaveri Helsingissä tai puhelimitse
8OO-1OOO käsiteltyä kuvaa
19OO€

Häävideo
Alkaen 1OOO€
Tarkka hinta riippuen kuvauksen kestosta ja toiveista.

Tapahtumakuvaus
Alkaen 3OO€

Hintaan vaikuttavat kuvauksen kesto ja käsiteltävien kuvien määrä. Ota yhteyttä ja kerro millainen tapahtuma on kyseessä, milloin ja missä se järjestetään sekä toive kuvauksen kestosta.

Kuvauksista yleisesti

Kuvaaja saa käyttää kuviaan portfoliossaan, blogissaan sekä muussa hääkuvaukseen liittyvässä markkinoinnissa ilman erillistä lupaa. Valokuvaajan tulee kunnioittaa asiakkaan yksityisyyttä ja käyttää tilannekohtaista harkintaa kuvien julkaisussa. Jos ette halua kuvianne julkaistavan, on tästä ja lisähinnasta sovittava etukäteen.

Kaikki kuvat toimitetaan käsiteltyinä, täysikokoisina ja -resoluutioisina. Asiakas saa vapaat käyttöoikeudet omaan ei-kaupalliseen käyttöön. Muihin käyttötarkoituksiin kuvien oikeuksien myynnistä sovitaan erikseen.
Muotokuvat ja potretit käsittellään dokumentaarisia kuvia huolellisemmin ja yksityiskohdat hiotaan loppuun saakka. Hääkuvauspaketeissa valmiita potretteja toimitetaan asiakkaalle vähintään 2Okpl. Erillisessä muoto- tai potrettikuvauksessa asiakas saa valita käsiteltävät kuvat itse ja mahdollisten lisäkuvien hinta on 3O€/kpl.

Matkakustannukset lisätään kuvauksen hintaan, jos matkustan eri paikkakunnalle kuvaamaan.